Ki kell lőni

Robbanás a lakatosműhelyben - mesterlövész tart a helyszínre

Kigyulladt egy lakatosműhely Solton. A tűzben felrobbant egy oxigénpalack, a lángok a szomszédos épületre is átterjedtek.

2011.09.06 17:53ma.hu

Kedden délután csaptak fel a lángok a Bács-Kiskun megyei város Nefelejcs utcájában, egy lakatosműhelyben - értesült a HavariaPress.

A tűzben felrobbant egy oxigénpalack, de senki nem sérült meg. A lángok a szomszédos melléképületre is átterjedtek. A tűzoltók több vízsugárral próbálják meggátolni a lángok terjedését.

Egy acetiléntartály még az épületben van, mesterlövész indult el a helyszínre, hogy kilövéssel megakadályozza az újabb robbanást. A tűz keletkezésének oka egyelőre nem ismert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.