Június 19-én kezdte

Robbantással fenyegetőzött a pszichiátriai beteg

Hat rendbeli közveszéllyel fenyegetés miatt folyik büntetőeljárás az ellen a pszichiátriai beteg ellen, aki június 19-től kezdődően többször telefonált be a rendőrségre, a mentőszolgálathoz, valamint a katasztrófavédelemhez bombarobbantással, gyújtogatással és egyéb fenyegetésekkel.

2011.09.02 12:39ma.hu

A szentgáli férfi, akit pszichiátriai intézetben kezelnek, június 19-én 24 alkalommal hívta föl a rendőrséget, a mentőszolgálatot és a katasztrófavédelmet azzal, hogy bomba és autó fog robbanni, valamint vasúti síneken kaszával, kapával sétáló veszélyes emberekről tett bejelentéseket - értesült a HavariaPress.

Legközelebb június 29-én azzal hívta föl a rendőrséget, hogy egy család házban csőbomba van elhelyezve. Ebben az esetben a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, de robbanószert természetesen nem találtak.

A fenyegető kilétére július 8-án derült fény, amikor is saját mobiltelefonjáról, bemutatkozva értesítette a rendőrséget, hogy épp eltávozott a pszichiátriáról, és a nála lévő benzinnel felgyújtja élettársa lakását.

A fenyegetőt végül elfogták a rendőrök, kihallgatásán beismerte a hívásokat, ellene, pszichológus szakértő kirendelése mellett, hat rendbeli közveszéllyel fenyegetés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.