Drogok vették el a kamasz életét?

Szívleállás: meghalt egy 16 éves lány

Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendőrség egy 16 éves lány halálának körülményeit, a fiatal szombaton lett rosszul egy kecskeméti lakásban, ahol barátjával és annak testvérével tartózkodott.

2011.08.30 12:35MTI

A kiérkező mentősök a lányt már nem tudták újraéleszteni.
   
A széchenyivárosi lakásban a lány barátja és annak testvére italozott, marihuánás cigarettát szívott és öngyújtógázt lélegzett be, de azt csak a vizsgálat fogja kideríteni, hogy a lány fogyasztott-e ezekből - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
   
A lány halálát szívleállás okozta - közölte Nyíkos Tamás. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit, valamint kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.