A fűre dobta áldozatát a tettes

Gyilkosság Csorváson: egy mellékútnál hevert a nő holtteste

Gyilkosság áldozata lett az a nő, akinek holttestét hétfőn este találták meg a Békés megyei Csorvás határában, egy mellékút melletti füves területen.

2011.08.30 10:38havariapress.hu

A feltételezett gyilkost a rendőrök elfogták.

Hétfőn este érkezett bejelentés az emberölésről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A rendőrök a Csorvás és Gerendás közötti út mellett, egy füves területen találták meg az áldozat, egy 39 éves gerendási nő holttestét.

A helyszíni szemle adatai és a bejelentés tartalma alapján emberölés miatt kezdett nyomozni a rendőrség.
A feltételezett gyilkost, egy 23 éves csorvási fiatalembert, még az éjjel elfogták. A gyanúsított kihallgatása folyamatban van. A fiatalembert őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.