Aratták is

Égig érő vadkendert találtak a rendőrök

Kábítószerültetvényt lepleztek le Piskón - az akció során öt személyt állítottak elő.

2011.08.26 14:20ma.hu

A Siklósi Rendőrkapitányság munkatársai egy folyamatban lévő nyomozás eredményeként a múlt héten szereztek tudomást arról, hogy Piskón több személy kábítószert termeszt, illetve fogyaszt. Az információk alapján házkutatást tartottak ezen személyeknél, a házkutatások során a nyomozók több esetben találtak növényi eredetű anyagot csomagolva, valamint az egyik gyanúsítottnál több tő vadkendert. Az akció során öt személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként, akik szabadlábon védekeznek. Az ügyben kábítószerrel való visszaélés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozás tovább folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.