Magyarul beszél

Becsengettek, és otthagyták a 3 éves kislányt

Egy hároméves kislány szüleit keresik Esztergomban.

2011.08.25 09:34MTI

Egy három év körüli kislány szüleit, lehetséges rokonait keresik Esztergomban - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Léber Gabriella közlése szerint Esztergomban előző este egy fiatal pár csengetett be a Temesvári utca egyik lakásába; azt állították, hogy a velük lévő kislányt az utcán találták. Miközben a lakók értesítették a hatóságokat, a pár eltűnt.

A három év körüli kislány magyarul beszél, keresztnevét tudja megmondani - tájékoztatott a sajtóreferens. A gyermeket a rendőrség a tatabányai csecsemőotthonban helyezte el és fényképes felhívást tett közzé a szülők, a lehetséges rokonok felkutatására - tette hozzá Léber Gabriella.

A nagyszülők jelentkeztek érte

A nagyszülei jelentkeztek azért a hároméves kislányért, akit Esztergomban hagyott egy ismeretlen pár, miután becsengetett egy lakásba.

Léber Gabriella közlése szerint a rendőrség először meghallgatja a nagyszülőként bejelentkezőket, akik szerint a kislány dorogi lakos, majd megkeresik a szülőket és tisztázzák a kislánnyal történteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.