Nagy Feró ma is szívesen babázna

Unoka helyett kislányra vágyik a Nemzet Csótánya

Félreérthető állítás jelent meg nemrégiben Nagy Feróval kapcsolatban, de a nagypapakorban lévő rocker tagadja a depresszió vádjait: most legfeljebb némi szorongás van benne.

2011.08.19 07:37ma.hu

Nem győz magyarázkodni Nagy Feró a róla megjelent sajtóhírek miatt: egy lap ugyanis azt írta, depresszióval küzd a Nemzet Csótánya. Pedig ha megnézzük a mostanában mindig vidám, és korát meghazudtoló "fickót", a vak is láthatja, itt bizony depressziónak nyoma sincs, ezen már vagy 20 éve túlvan.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Trunkó Bálint

Akkor a Beatrice jövője és a saját egzisztenciája miatt valóban volt egy mélypont, de ez mára tényleg már a múlté. "Annyira rendben van velem minden, hogy ha van bennem egyáltalán szorongás, az attól van, hogy jaj, Istenem, az X-Faktor jól sikerüljön!" - magyarázta a Fókuszban a rocker.

A depresszió egyébként már csak azért sem tudja megvetni a lábát a lelkében, mert Feró minden reggel egy kiadós tornával kezdi a napot, a fél órás edzés pedig elegendő lendületet biztosít neki a nap további részéhez, ilyenkor nehéz összeroskadni. Idejét többnyire az X-Faktorral és a Beatricével kapcsolatos elfoglaltságok töltik ki, amikor pedig némi szabadidőhöz jut, akkor azonnal rohan a haverokkal focizni - ez a szenvedélye gyermekkora óta lángol.

Profi játékos is lehetett volna, ám amikor ifiként közölték vele, heti öt edzésen kell részt venni, inkább az amatőr vonalon maradt. "Akkor rájöttem: haha, és csajozni mikor fogok? Akkor már inkább a rockzene!" - viccelődött az RTL Klub kamerája előtt.

A sztár a szeptember 3-án induló X-Faktor előtt mind kondícióban, mind súlyban igyekszik a legjobb formáját hozni, persze ezt is elpoénkodta: "Láttam magam a tavalyi X-Faktorban, és dagadt voltam, és azt mondtam, ezt nem akarom."

A csajozást viszont annál inkább. Bár közel 3 évtizede boldog házasságban él, egyetlen alkalmat sem mulaszt el, hogy bókoljon a szebbik nemnek. Ahogy mondani szokás: hűséget fogadott, de vakságot nem, így aztán mentortársát, Keresztes Ildikót is megnézte magának, majd megállapította: most, hogy elmúlt 30 éves, inkább nem kezd vele, "túl öreg hozzám" - ugratta az énekesnőt.

Egyvalamivel viszont még ma is sikerül kiakasztania a környezetét: legújabb ötlete az aktív életmód mellett, hogy bár két felnőtt fia van, nem unokára, inkább saját gyermekre, ezúttal egy kislányra vágyik. "Én gondolkodom rajta, de a környezetem elég hülyének néz" - értetlenkedett a 65 éves énekes-zenész, és ebbe a környezetbe nemcsak felesége, de két fia is beletartozik, akik hallani sem akarnak a dologról.

"Botond azt mondta, nem osztozom, inkább levágja... Mondom, lefognak és sterilizálnak?! Na ettől leszek depressziós!" - nevetett, de az biztos, hogy egy maga alatt lévő embernek negyedannyi terve sincs a jövőre, amennyi Ferónak - hát tényleg ennyit a depressziójáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.