7 kilogramm kábítószer

Hasissal bélelte az autót - drogkereskedőt fogtak el a fővárosban

Összesen 7 kilogramm hasist találtak a rendőrök abban a gépkocsiban, melynek vezetőjét hétfőn este fogták el a főváros XI. kerületében. A drogkereskedőre akkor csaptak le a rendőrök, mikor eladott 300 gramm kábítószert egy vevőjének.

2011.08.17 12:48ma.hu

A Heves megyei rendőrök és a BRFK munkatársai előzetes bűnügyi információk alapján csaptak le a drogárusra hétfőn este, a XI. kerületi Hamzsabégi úton. A 40 éves drogdíler 300 gramm hasist adott át egy másik férfinak - értesült a HavariaPress.

Az elfogás után átvizsgált autóban a rendőrök közel 7 kilogramm kábítószert találtak. A 40 éves gyanúsított autója hátsó ülései alatt rejtette el a becsomagolt hasist.

A kábítószerrel való visszaéléssel meggyanúsított férfit a rendőrség őrizetbe vette. A vele együtt elfogott vásárló szabadlábon védekezhet az eljárás során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.