Pótló buszok járnak

Gázolt a metró a Keleti Pályaudvarnál

Elgázolt egy embert a 2-es metró a Keleti Pályaudvarnál szerda délelőtt - közölte a BKV fődiszpécsere.

2011.08.03 12:49MTI

A baleset miatt a rendőrségi helyszínelés ideje alatt a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között pótlóbuszok szállították az utasokat. Bakó Pál azt mondta, a 40 év körüli férfi az elsődleges információk szerint lemászott a szerelvény elé.

Murai László, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóreferense elmondta, a tűzoltó orvosok még a szerelvény alatt megvizsgálták a férfit.

A sérült kiemeléséhez a metrót szét kellett kapcsolni, a szerelvény első kocsiját kézi erővel kellett eltolni.

A sínek közül speciális hordágyon emelték ki a férfit. A sajtóreferens azt is közölte, hogy a férfi fejsérüléseket szenvedett, de magánál volt, amikor a felszínre hozták.

Tűzoltók és mentősök hozzák hordágyon azt a férfit, akit elgázolt a metró a Keleti pályaudvarnál. (MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.