Fiataloknak árult kábítószert a férfi

Drogdílert fogtak Fejér megyében

A rendőrség közölte: drogdílert vettek bűnügyi őrizetbe a Fejér megyei rendőrök; a 34 éves ráckeresztúri férfit azzal gyanúsítják, hogy fiataloknak árult kábítószert.

2011.07.20 17:53MTI

A férfit mintegy egy hónapos nyomozás után fogták el ráckeresztúri lakásában. Ez idő alatt szerezték be a nyomozók azokat a bizonyítékokat, amelyek alapján megalapozottá vált a gyanú vele szemben - mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
Tájékoztatása szerint a házkutatás során kisebb nejlonzacskókból kábítószergyanús anyag, valamint kisméretű alumíniumfólia került elő, ezeket a rendőrök lefoglalták.
   
A gyanúsított a kihallgatásakor tagadta a kábítószer terjesztését, azt viszont elismerte, hogy kábítószer-fogyasztó.
   
Csaknem tucatnyi ráckeresztúri és ercsi fiatalt is előállítottak, akik fogyasztóként kerültek a nyomozók látókörébe. Őket a rendőrök mintavételre állították elő, s mindaddig csak tanúként szerepelnek az ügyben, amíg esetükben a szakértői vélemény alá nem támasztja a kábítószer-fogyasztást.
   
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást, így nem kizárt, hogy újabb fogyasztókat is előállítanak, valamint azokat is, akiktől a díler a kábítószert vásárolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.