Teljes az útzár

Kigyulladt egy kamion pótkocsija az M70-es autóúton

Teljes útzár van érvényben az M70-es autóúton, a Zala megyei Murarátka közelében, ahol péntekre virradó éjszaka kigyulladt egy kamion pótkocsija; személyi sérülés nem történt, a forgalmat Muraszemenye, illetve Letenye felé terelik.

2011.07.08 09:06MTI

A magyar rendszámú pótkocsis nyerges vontató Szlovénia irányából Letenye felé haladt, amikor a jármű vezetője a pótkocsi felől szikrákat, majd lángokat észlelt, ezért lehúzódott az útpadkára. A tüzet poroltóval igyekezett eloltani, de az állateledel-alapanyagot szállító pótkocsi kiégett - közölte Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A lángokat tűzoltók fékezték meg, személyi sérülés nem történt.

A műszaki mentés idejére a rendőrség az autóút érintett szakaszát lezárta, a forgalmat Muraszemenye, illetve Letenye felé terelik.

(fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.