Talált pénz miatt nyomoz a rendőrség

Százezreket dobott a szemétbe egy férfi, de visszakapta

A rendőrség közölte: visszakapta megtalált pénzét a rendőrségen hétfőn egy férfi, mert igazolni tudta, hogy ő rejtette el a lomtalanításkor kidobott könyvek közé.

2011.07.04 15:34MTI

A rendőrség nyomozást indított lopás miatt, mert a férfi állítása szerint a megtalált összeg 400 ezer forint, ő pedig 600 ezer forintot "dobott ki".
   
A pénzt egy kecskeméti férfi találta meg május 21-én a lomtalanításkor kidobott könyvek között - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
   
Nyíkos Tamás főhadnagy beszámolt arról, hogy a pénz megtalálásakor egy rendőr és két közterület-felügyelő vette át és jegyzőkönyvezte a megtalált bankjegyeket.
   
A kecskeméti rendőrök megtalálták a pénz jogos tulajdonosát, de lopás gyanúja miatt nyomozást indítottak - tette hozzá a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.