"Hogy magyarázom ezt meg a lelkészemnek?"

Bizarr lopás: derékig érő hajat nyisszantott le a tolvaj

Különös lopás ügyében nyomoz a brazil rendőrség: egy nő derékig érő haját nyisszantotta le egyetlen mozdulattal a tolvaj, majd elszaladt a "zsákmánnyal". Az áldozat kiborult.

2011.05.23 14:29ma.hu

20 éves pályafutása alatt sem találkozott a mostanihoz hasonló bizarr esettel az a brazil nyomozó, aki egy levágott hajzuhatag, illetve annak elrablója után kutat.

A Brazília középső részén fekvő városban az áldozat épp buszra várt, amikor figyelmét felkeltette egy körülötte ténfergő férfi. A nő azt hitte, hogy a pénztárcáját akarják ellopni, ezért gyorsan hátat fordított a férfinak és magához szorította a táskáját.

Nagyot tévedett: a következő pillanatban csak egy kés villanását látta, majd a férfi már futott is el - kezében a nő derekánál is hosszabb hajával!

José Carlos Bezerra da Silva felügyelő elmondta, a különös "zsákmányt" minden bizonnyal parókához fogják felhasználni, mivel a nő soha nem festette vagy daueroltatta a haját, vagyis úgynevezett "szűzhajról" van szó.

A 24 éves áldozatot nemcsak hiúságában érte kár: a mélyen hívő nőnek evangélikusként hosszú hajat kellene viselnie. "Most meg kell magyaráznom a lelkipásztoromnak, miért nem hosszú a hajam!" - panaszkodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.