Halálos baleset a 81-es úton

Szemből érkezett a halál Kisbérnél

A rendőrség közölte: két ember meghalt, amikor frontálisan ütközött egy magyar és egy szlovák rendszámú autó péntek délután a 81-es úton, Kisbér és Vérteskethely között.

2011.06.24 17:19MTI

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a balesetben a két sofőr, egy 50 éves budapesti férfi és egy 65 éves szlovák férfi a helyszínen életét vesztette.

A magyar férfi egyedül utazott.

A másik autóban szlovák állampolgárok utaztak. A sofőr mellett ülő 36 éves férfi könnyebben sérült meg.

A hátul ülő 53 éves és 30 éves nő, valamint egy 6 éves kislány súlyosan megsérült.
    
A baleset körülményeiről a rendőrség sajtóreferense azt mondta: a budapesti férfi Mór felől Kisbér irányába haladt a 81-es úton, amikor ismeretlen okból összeütközött a szlovák rendszámú személyautóval, amelyre egy lakókocsi is rá volt csatolva.

Az ütközés következtében egy két-három méter mély árokba zuhantak.
    
A mentőszolgálat korábban az közölte: a sérültekért mentőhelikopter érkezett, illetve mentőkocsik is a helyszínen vannak.

A mentés és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.