Mentőhelikopter szállította kórházba

Frontális ütközés Gárdonyban: életveszélyben a sofőr

A rendőrség közölte: frontálisan ütközött két autó Gárdonyban szombaton, az egyik gépkocsi vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba.

2011.06.04 18:00MTI

A Tábor úton Velence irányába haladó autó sofőrje vezetés közben enni akart, s miközben lenyúlt az ételért áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező személyautóval - mondta el Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A rendőr százados tájékoztatása szerint a kocsit vezető idősebb férfi életveszélyesen megsérült, a másik autót vezető hölgy és férfi utasa sértetlenül szálltak ki az autóból.
   
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az érintett útszakaszt, a közlekedők a 7-es főúton kerülhetik ki a baleset helyszínét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.