Összefog a C-Travel és a FlyBalaton

Szálláskereső indul a FlyBalatonon

A C-Travel.hu és a FlyBalaton együttműködésének keretében szállás- és repülőjegy-kereső rendszer indult a flybalaton.com weboldalon - közölte a két társaság. Az Index.hu utazási melléklete által működtetett rendszer segítségével a felhasználók több mint 250 belföld szálláshely ajánlatai között válogathatnak.

2008.03.16 10:40MTI

A szálláshelyekről részletes információk állnak az utazni vágyók rendelkezésére, valamint akciós csomagajánlatok között is válogathatnak az érdeklődők.

Az együttműködés következő szakaszában külföldi, első sorban németországi ajánlatokat is elhelyeznek a flybalaton.com oldalán, hiszen egyre több közvetlen járat indul a sármelléki repülőtérről európai nagyvárosokba, így Berlinbe, Londonba, Düsseldorfba.

A Közép-Európai Média és Kiadó Zrt. portfoliójába tartozó utazási oldal ebben az évben indított hasonló együttműködést Erdély legnagyobb hírportáljával is, a Transindex.ro-val. Ezzel már a határon túlra is kiterjesztette médiapartneri kapcsolatait.

Az előzetes várakozások szerint különösen a keleti régióban található szállodák, a budapesti konferencia- és rendezvényhelyszínek fognak profitálni az együttműködésből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.