Iwiw mobilra, 10 GB tárhely a Freemailen

Blogszolgáltatást is indít az Origo

Az Origo bejelentése alapján hamarosan tovább fejlődik az Iwiw. Egyrészt a hazai közösségi szolgáltatás mobilra optimalizált változata hamarosan elérhető lesz, másrészt a fejlesztők a közösségi oldal és a felhasználóivideo-tartalmak közzétételére szolgáló Videa portál összekapcsolásán is dolgoznak.

2010.06.07 18:30terminal.hu

Mindemellett az Origo portál iPadre, iPhone-ra és Androidra való optimalizációja is zajlik. Weyer Balázs, az Origo főszerkesztője emellett bejelentette, hogy a közeljövőben a vállalat a magyar piacon még nem elérhető funkciót is nyújtó blogszolgáltatást (Postr) indít.

Az Iwiwvel ugyancsak szorosan integrálandó szolgáltatás bevezetésével az Origo egyik célja az, hogy a közösségi tartalmakat az eddigieknél lényegesen hangsúlyosabban jelenítse meg a portfólióban. Változik a Freemail levelezőrendszer is: felhasználónkénti tárhelykapacitása jelentősen, 10 GB-ra növekszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.