54 ezer notebookal van baj

Még több akkumulátort hív vissza a HP

A Hewlett-Packard további 54 ezer notebook - hordozható számítógép - akkumulátort hív vissza az Egyesült Államokban, mert azok túlmelegedhetnek és sérüléseket okozhatnak.

2010.05.25 13:08MTI

Az amerikai termékbiztonsági hatóság keddi közlése szerint HP és Compaq márkájú számítógépekről van szó.

A hivatal arról adott tájékoztatást, hogy a HP eddig 40 esetről szerzett tudomást, amikor az akkuk túlmelegedtek, és tizenegy esetben fordult elő kisebb sérülés.

Korábban a HP 70 ezer akkut hívott vissza. Az eddigi legnagyobb visszahívási akcióra a Sony kényszerült, amikor 2006 és 2007 folyamán 10 millió akkumulátort kért vissza a szervizekbe világszerte, az akkukat szinte valamennyi nagy számítógépgyártó használta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.