Dalból van a lelke? Ez lesz a mobilja!

Jól muzsikál az LG GM205 zenemobil

Újabb telefont kínál az LG a hazai, zeneimádó mobilozóknak. Az mp3 zenelejátszóval, 2.1-es hangrendszerrel és FM-rádióval ellátott színes LG GM205 elsősorban a fiatalság figyelmére számít.

2010.04.22 16:08ma.hu

A Dolby Mobile technológiát alkalmazó LG GM205 zenetelefon természetes, tiszta hangokkal teljesíti ki a digitális zenét. A sztereó hangszórók és a telefon hátulján található mélyhangsugárzó felelnek a térhatású hangzásért.

A készülékhez a 3,5 mm-es jack kimenetnek köszönhetően bármilyen fejhallgatót csatlakoztathatunk, viszont a beépített antennával a rádiót fülhallgató nélkül is hallgathatjuk. Plusz funkcióként a telefonon a környezet zajszintjétől függően egy mozdulattal állítható a csengőhang erőssége, így hangzavarban is mindig meghalljuk a csörgést, de egy csendesebb helyen sem zavarunk senkit a használatával. Az LG GM205 az mp3 fájlok mellett az mpeg4-et is kezeli, a kedvenc számainkhoz így a klipeket is lejátszhatjuk.

A fontos pillanatokat 2 megapixeles kamerával örökíthetjük meg, és a MicroSD kártyával 2 GB-ra bővíthető memórián tárolhatjuk. Itt elférnek az FM-rádióból rögzített és szerkesztett hangfelvételek is.

A rádiós funkciónál ezen kívül az igazi zenefüggők akár rádiós ébresztést is „kérhetnek”.

A telefon fekete-narancssárga színkombinációban a Djuice-nál kapható április második felétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.