Egyszerre kezeli a mobil és vezetékes internetet

Smart Office: teljes körű vállalati megoldás egy kis dobozban

A Vodafone Smart Office néven egy olyan innovatív, könnyen kezelhető készüléket fejlesztett ki, ami egyszerre képes a mobil és vezetékes internetkapcsolatot kezelni, az internetkapcsolatot több felhasználó között megosztani és akár még egy analóg telefonkészüléket is lehet hozzá csatlakoztatni.

2010.04.19 11:44ma.hu

Ez az üzleti megoldás már elérhető néhány vállalati ügyfél részére, április 28-tól pedig hivatalosan is forgalomba kerül, akár havi 2.900 Ft-os előfizetési díjtól.

A Vodafone tovább bővíti a kis- és középvállalatoknak szánt termékek és szolgáltatások körét. A legutóbbi hűségnyilatkozat nélküli ajánlat után ezúttal egy olyan komplex irodai megoldással jelentkezik a vállalat, ami egyesíti a vezetékes és mobil internet előnyeit és kedvező hívásdíjakat biztosít minden irányban.

A Smart Office az üzleti felhasználók körében eddig kiemelkedően vizsgázott. A mintegy 20 vállalkozást magában foglaló felmérés alapvető célja az volt, hogy a Smart Office hatékonyságát vizsgálja a legkülönbözőbb méretű és igényű üzleti előfizetők esetében. A készülék gyakorlati használata során bebizonyosodott, hogy egyszerre akár több helységben probléma nélküli Wi-Fi kapcsolatot tesz lehetővé, illetve hogy a mobil internetkapcsolat akár azonnali és tökéletes alternatívája lehet a vezetékes internetkapcsolatnak ez utóbbi meghibásodása esetén.

A készülék amellett, hogy képes a mobil és vezetékes internetkapcsolat fogadására és az internetkapcsolat megosztására, a vezetékes kapcsolat esetleges megszűnése esetén azt is biztosítja, hogy a kapcsolatot azonnal és fennakadás nélkül irányítja át a mobilinternet irányába. Mindezeken túl pedig további kiegészítő irodai eszközök csatlakoztatására is van lehetőség, amit a megosztott hálózatot használók a beállított jogosultságoknak megfelelően érhetnek el.

Az eszköz segítségével akár 4 különböző számítógépen is lehetséges az internetezés egy időben LAN porton keresztül, Wi-Fi-n pedig további számítógépek számára érhető el az internet kényelmesen, kábelek nélkül. Analóg telefonkészülék csatlakoztatása esetén az indított hívások mobil hívásként mennek ki, míg a bejövő hívásokat az analóg készülék kezeli.

A Smart Office csomag a központi egység mellett Huawei modemmel és az ehhez tartozó Vodafone SIM kártyával érkezik, mely hang és adatforgalmat is tartalmaz kedvező havidíj és percdíjak kíséretében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.