Nagyon szexesnek ítélte az üzenetet a bíró

Pajzán sms-váltása miatt került börtönbe egy dubaji pár

Három-három hónap börtönre ítélt a bíróság Dubajban egy párt, amiért szexuális tartalmú sms-eket váltottak - házassági kötelék nélkül.

2010.03.17 14:06MTI

A The National című abu-dzabi lap tudósítása szerint a fellebbviteli bíróság indoklásában kimondta, hogy az Emirates légitársaság 42 éves indiai légiutas-kísérője és szintén indiai felettese a pajzán szöveges üzenetek küldésével kimerítette a "bűnös cselekedetre való buzdítás tényállását".

A testület még így is enyhébb ítéletet hozott, mint az első fokon eljáró büntetőbíróság, amely decemberben még hat-hat hónapra ítélte a párt. Érvénytelenítette azt a korábbi döntést is, amelynek értelmében a légitársaság munkatársait ki kellett volna toloncolni. Az eset a légiutas-kísérő és volt férje között zajló felügyeleti jogi vita során került a bíróság elé.

Az exférj a mobilszolgáltatótól megkapta a szöveges üzenetek jegyzékét, amely
- véleménye szerint - elegendő bizonyítékként szolgált a volt felesége és annak munkatársa közötti törvénytelen kapcsolatra.

A dubaji bíróságok az iszlám jog, a saríja alapján hozzák meg ítéleteiket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.