1,6 millióba kerül

Egységes informatikai rendszer a családtámogatás területén

Egységes informatikai rendszert alakítanak ki a családtámogatások kifizetésének megkönnyítésére az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Elektronikus Közigazgatási Operatív Programja (EKOP) keretében.

2010.03.12 14:51MTI

Az erről szóló vállalkozási szerződést pénteken írták alá a projektgazda Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központ (PMISZK), valamint a közbeszerzésen kiválasztott IQSYS Zrt. képviselői.

A projekt nyitórendezvényen Oszkó Péter pénzügyminiszter hangsúlyozta: több éves előkészítés után indul a 2011. februárjában záruló fejlesztés, amely ügyfélbaráttá, egyszerűbbé, átláthatóbbá teszi a családtámogatások kifizetését.

A Családtámogatási Ellátások Folyósításának Korszerűsítése című projekt bruttó 1,6 milliárd forintba kerül, amelyből az integrált informatikai rendszer kialakítására szóló fővállalkozói szerződése nettó 1,1 milliárd forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.