Skype-olhatunk az LG új HDTV-ivel

LCD és plazma rendszerű HDTV-n működik a Skype is

Az LG Electronics és a Skype bejelentette, hogy az LG 2010-es NetCast Entertainment AccessTM technológiás HDTV készülékei beépített SkypeTM szoftverrel* jelennek meg a piacon, így a Skype felhasználók számítógép nélkül közvetlenül a nappaliból indíthatnak telefon- és nagyfelbontású videohívásokat.

2010.01.15 15:05ma.hu

A Skype a 2010-ben 26 új LED, LCD és plazma rendszerű HDTV-n lesz majd elérhető. A felhasználóknak elég csak egy beépített mikrofonnal ellátott kamerát vásárolniuk, és a NetCast képernyőmenüjén keresztül elérhető Skype alkalmazással HD minőségű video- és hanghívásokat bonyolíthatnak le. Az új LG HDTV-ken emellett elérhetők lesznek a már jól ismert Skype funkciók:

• Ingyenes hang- és videohívás más Skype felhasználókhoz
• A Skype alacsony percdíjaival hívható vezetékes és mobilszámok
• Lehetőség arra, hogy a bejövő hívások a felhasználó online Skype telefonszámára érkezzenek
• Skype hangposta (ha be van állítva)
• Részvételi lehetőség maximum 25 fős telefonkonferencián

A szolgáltatás esetleges magyarországi bevezetésről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.