A kis gondolatolvasó

LG KF600: szinte olvas a gondolatainkban

A mobilkommunikációs piac egyik vezető technológiai fejlesztőjeként és designereként ismert LG Electronics bejelentette az iF Product Design díjas LG KF600-as telefon európai bevezetését. Az új modell rengeteg kiváló tulajdonsággal rendelkezik, kezelhetősége egyszerű és még a megjelenése is stílusos, az egyedi InteractPad-nek köszönhetően.

2008.02.20 12:30ma.hu

Általában a KF600

Az 'InteractPad'-en tartalom-specifikus virtuális gombokat találunk a fizikailag létező navigációs billentyűzet helyett. Napjaink mobiltelefonjai sokféle funkcióval rendelkeznek és már jó ideje szükség volt egy egyszerűbb navigálási megoldásra, amire válaszul megérkezett az LG új kezelőfelülete.

Az LG KF600 'InteractPad'-jének virtuális menüje mindig az aktuális alkalmazásnak megfelelő ikonokat jeleníti meg. Ez a megoldás nagyobb rugalmasságot kínál, mint a fizikai gombok és még csak memorizálnunk sem kell, hogy melyik gomb mire szolgál. A virtuális billentyűket pontosabban használhatjuk, mint a fizikai gombokat, mert nagyobb méretűek és az elrendezésük is kényelmesebb.

Az 'InteractPad' ideális kezelőfelület az LG KF600 multimédiás funkcióinak kezelésére, mint amilyen a digitális zenelejátszó, a fényképezőgép és a videokamera. A készülék kezelése nem fizikai gombokhoz kötött, ezért minden funkciónak saját kezelőfelülete van, amely hihetetlenül intuitív irányítást tesz lehetővé.

A könnyebb használat érdekében az 'InteractPad'-et egy több érzékelővel ellátott visszajelző rendszerrel vértezték fel, amely képi, valamint hang- és érintésalapú jelzéseket ad számunkra. Egy virtuális gomb lenyomásakor az ikon nagyobb lesz, a telefon gyengéden megrezzen, és klikkelő hangot hallat. Ez a visszajelző funkció egyrészt a fizikai gombokhoz hasonlatossá teszi a virtuális billentyűzetet, másrészt nagyban megkönnyíti a telefon kezelhetőségét és pontosabb használatát.

Az LG KF600 másik jellegzetessége a kezelőfelület nyolcféle dinamikus grafikai témája, amelyekkel stílusosan és tréfásan kezelhetjük az telefont. Minden téma egy jellegzetes vonással ruházza fel a készüléket, amely egyfajta kiterjesztett formája a személyiségünknek. A Keith Haring graffiti művész munkái által inspirált témák az LG KF600 kezelőfelületének minden részét érintik beleértve az 'InteractPad'-et is. Egy téma kiválasztásakor az adott alkalmazás teljes kinézete az integrált téma jegyeit jeleníti meg a menüben, az ikonokon és a háttérképen is.

Az LG KF600 sokkal fejlettebb, mint a csúszkamobilok és teljesen különbözik az összes többi telefontól, mert 'InteractPad'-je egy olyan egyedülálló kezelőfelület, amely megvalósítja az érintésalapú intuitív navigációt.

"Az LG KF600 és a készülék 'InteractPad'-je hűen tükrözi, hogy a LG elkötelezetten a továbbfejlesztett technológiájú kezelőfelületekkel kívánja könnyebbé tenni a telefonok használatát. LG KF600-as készülékünk tervezésekor központi szerepet játszott a kezelhetőség, amely cégünk legújabb eredményeinek köszönhetően egyszerűbb, mint valaha. Úgy vélem, hogy ezzel a telefonunkkal egy kialakulóban lévő trend részesei vagyunk, amely a szórakoztató és könnyen vezérelhető, fejlett kezelőfelülettel ellátott mobilkészülékeket részesíti előnyben" - mondta Dr Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company vezetője.

Az LG KF600-as kiváló multimédiás tulajdonságai között találjuk a 3 megapixeles kamerát, az MP3 lejátszót, a videokamerát, az FM rádiót, a Bluetooth-ot és még sok egyéb funkciót. A készülék kézbeillő trapézszerű alakja ideális formát kölcsönöz a fényesen sima felületnek.

Az LG KF600 bizonyos országokban már kapható januártól. A telefont hivatalosan februárban mutatták be a World Mobile Congress 2008-on Barcelonában.

[1/2]next
  1. Általában a KF600
  2. Specifikációk

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.