Kapós az új LG Viewty Dark Silver

Már több mint félmillió fogyott az első LG Viewty-ból

A mobilkommunikációs piac egyik technológiai vezetőjeként és divatdiktátoraként ismert LG Electronics bemutatta Dark Silver változatát a cég népszerű professzionális kamerás telefonjának, az LG Viewty-nak, amelyből csak Európában 550 000 darabot adtak el mostanáig.

2008.01.28 08:20ma.hu

A korábbi fekete színű modell mellett az LG most Dark Silver változatban is elérhetővé teszi az LG Viewty-t. A cég kutatásokat végzett az első modellt forgalmazó országokban és ez alapján választotta ki az új színt, amely tovább emeli az LG Viewty letisztult, prémium kategóriás megjelenését.

"Az LG Viewty új Dark Silver színű változatával cégünk az előző modellnél is szebb telefont kínál mindenkinek, amely professzionális technológiájával és high-tech designjával a választás igazi lehetőségét nyújtja a vásárlóknak" - mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnöke. "Már az elején tudtuk, hogy az LG Viewty-val valami különlegeset hoztunk létre és ebben több mint fél millió vásárló egyet is ért velünk."

Az LG Viewty Dark Silver egyik újdonsága az újratervezett navigációs tárcsa, amellyel az eddigieknél is könnyebb lesz a menü irányítása. Ezt a változtatást a vásárlói visszajelzések alapján eszközölték a szakemberek és már néhány piacon így lesz kapható a készülék.

Az 5 megapixeles kamerával és 3 inches érintőkijelzővel felvértezett LG Viewty-ból eddig 550,000 darabot értékesítettek, pedig mindössze csak két és fél hónap telt el a készülék 2007. novemberi európai bevezetése óta. A cég az LG Viewty további sikereire számít Európában, ahol mostanában is naponta 10,000 modell talál gazdára. A cég az LG Viewty első osztályú tulajdonságainak és kiváló designjának tulajdonítja az óriási sikert.

Az új Dark Silver készülék egy újabb példa, amely megmutatja, hogy az LG elkötelezetten a vásárlói igényeknek és szükségleteknek megfelelő készülékeket gyárt. Még az idén az LG újabb színvariánsait mutatja majd be az LG Viewty-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.