Nem bírta rávenni fiát, hogy hagyja abba...

Videójáték miatt hívta a segélyvonalat egy nő

Egy kétségbeesett bostoni nő azért hívta a segélyhívó vonalat, a 911-et, mert nem tudta rávenni 14 éves fiát, hogy hagyja abba a videojátékot, és menjen aludni.

2009.12.25 09:10medipress.hu

Joe Zanoli, a rendőrség szóvivője elmondta, hogy az anya szombaton hajnalban 2:30 körül telefonált, és azt is elpanaszolta, hogy a tinédzser mászkál a házban, és felkapcsolja az összes lámpát.

Két rendőr szállt ki a házhoz, és rávették a gyereket, hogy fogadjon szót.

Zanoli elmondása szerint az anya segélyhívása kicsit szokatlannak számít, de cseppet sem meglepő, különösen manapság, mikor a gyerekek állandóan video-és számítógépes játékokkal töltik az idejüket.

A segélyhívásról először a Boston Herald számolt be. Tájékoztatásuk szerint a fiú a „Grand Theft Auto” című játékot játszotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.