A Sony követi a Microsoft példáját?

Facebook érkezik a PlayStation 3-ra

A redmondiak idén nyáron jelentették be, hogy a népszerű közösségi oldal, a Facebook (és a Twitter) hamarosan már az Xbox 360 játékgépek felhasználói által is elérhető lesz.

2009.11.16 09:08ictpress

Most pedig felröppentek az első pletykák azzal kapcsolatban, hogy a nagy rivális Sony sem szeretne lemaradni a Facebook támogatás tekintetében.

A japán gyártóhoz közel álló források tudni vélik, hogy 2010-től a PlayStation 3 konzolokon is használni lehet majd a Facebookot, így már ezeken a masinákon is elolvashatók lesznek az ismerősök legfrissebb kommentjei, meg lehet majd nézni a haverok új fényképeit, és persze új kapcsolatokat is lehet majd keresni a Facebook segítségével. Elképzelhető, hogy a Sony már a januári CES szakkiállításon be fogja jelenteni a PlayStation 3 legújabb szolgáltatását, de az a forgatókönyv is szóba jöhet, miszerint a Sony egészen az E3-ig kivár majd a bejelentéssel.

Visszatérve a Microsoftra: az Xbox 360 konzolokat használók a jövő héttől kezdve érhetik majd el a Facebook támogatást hozó Xbox Live frissítést. A Facebook pedig értelemszerűen igen jó néven veszi, hogy a szolgáltatása immár a konzolosok számára is elérhető lesz, hiszen világszerte több tíz millióan használnak ilyen masinákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.