Abszurd felvételek a videómegosztón

A Youtube legunalmasabb videói- Íme!

Egy brit napilap nemrég összegyűjtötte a népszerű videómegosztó oldal, a YouTube legunalmasabb videóit.

2009.11.10 15:21medipress.hu

A Telegraph szerint a legunalmasabb videó a Brit Adó- és Vámhivatal adózásról szóló felvétele, amin egy középkorú sötétöltönyös férfi beszél az adózásról. A második legunalmasabb felvételen a festék száradását tekinthetjük meg, a harmadikon pedig azt, ahogy egy vonat Wickfordból Southminsterbe közlekedik egy havas decemberi napon.

Az ’Airfix modell készítése’ című videón nem a repülőgép modell összerakását nézhetjük meg, csak a gép részeinek tárgylistáját.

A következő unalmas felvétel a 'Hogyan nő a fű' címet viseli, ez után a 'Hogyan töltsünk fel egy mosogatógépet' és folytatása a 'Hogyan töltsünk fel gazdaságosan egy mosogatógépet' következik. A hetedik felvételen egy mosógépet láthatunk működés közben egy közel hatperces videón.

Az utolsó három helyre rangsorolt videón egy ceruzahegyezőt, egy kérődző tehenet és egy szárítógépet csodálhatunk meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.