Magasabb sebességre kapcsol a Vodafone

10 perc alatt letölthető egy 2 órás film - már mobil nettel is!

Elsőként a hazai piacon, minden eddiginél nagyobb letöltési sebességet mutatott be a Vodafone Magyarországon.

2009.11.05 11:52ma.hu

A 21 megabites letöltési teszt új fejezetet nyit a hazai mobilinternet történetében, hiszen a most demonstrált 21 megabites letöltési sebességgel egy 2 órás film mintegy 10 perc alatt letölthető. A mobilinternet mára egyre inkább a mindennapi élet részévé válik. A különböző mobilkészülékeken is egyre egyszerűbb az internetelérés, a gyors böngészés a weben, illetve az e-mail és közösségi alkalmazások, mint például a Twitter, a Facebook és a Windows Live Messenger használata.

A Vodafone-nak 2009 szeptemberében 34%-os volt a szélessávú adathálózaton elért adatforgalmi részesedése, az egy főre jutó adatforgalom területén pedig piacvezető a havonta egy főre eső mintegy 1,8-2 GB-nyi adatforgalommal. A Vodafone gyors feltöltési és letöltési sebességet biztosító szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már 377 magyarországi településen érhető el, ami 63 százalékos lakossági lefedettséget jelent.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.