BlackBerry Bold az üzleti ügyfeleknek

Új csúcsmobilt mutatott be a RIM

A Blackberry Bold legújabb változatával elsősorban az üzleti ügyfeleket célozza meg a kanadai gyártó.

2009.10.21 17:13ictpress

A Research In Motion bemutatta a BalckBerry Bold legújabb változatát. Az érintőfelület segítségével irányítható 3,2 megapixeles kamerával felszerelt okostelefon képes a Divx formátumú fájlok lejátszására, és a cég saját rendszere mellett támogatja a Lotus Notes és a Microsoft Exchange levelezőrendszereket is.

A készülékkel elsősorban az üzleti ügyfeleit célozza meg a kanadai vállalat, amit a telefon magas ára is jelez. Az új BlackBerry Bold egyelőre még csak egy kanadai szolgáltatótól vásárolható meg, több mint 620 dollárért. Az okostelefon hamarosan a T-Mobile és az At&T kínálatában is meg fog jelenni, azt azonban még nem lehet tudni, hogy mennyiért fogják árusítani.

"A készülék árát a képességeihez mérten állapítottuk meg. A Blackberry Bold egy olyan csúcstelefon, ami egy zsebben hordható plazmatévé, egy játékgép, egy mp3 lejátszó és egy internetezésre alkalmas számítógép is egyben"- mondta el az új mobilról Jim Balsillie a Research In Motion társalapítója a Reuters-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.