Itt a HTC Tattoo - a különleges külsejű mobil

Android telefon a HTC-től - kicsi és kompakt

A HTC Corporation bemutatta a HTC Tattoo készüléket. Az Adroid-alapú telefon mindenki számára elérhetővé teszi a széles körű testreszabhatóságot.

2009.09.09 11:32ma.hu

A különleges külsejű telefon minden szempontból személyre szabható a hardvertől kezdve az alkalmazásokon át a tartalomig, így a tulajdonos kifejezheti önmagát, és megteremtheti a saját egyedi mobil élményét.

A Tattoo a második telefon, ami tartalmazza a HTC Sense-t. A technológia célja az emberek középpontba helyezése azáltal, hogy egyszerűbbé és természetesebbé válik a telefon működése. Az élmény három alapvető elvre épül, amelyeket az emberek életének és kommunikációjának megfigyelése során alakítottak ki: Make it Mine (Önmagadra szabva), Stay Close (Maradj közel), Discover the Unexpected (Fedezd fel a váratlan dolgokat).

A Tattoo segítségével az életünkben fontos szerepet játszó emberek közelében maradhatunk, mivel integrálja a kommunikációt és az alkalmazásokat, beleértve a telefonhívásokat, e-maileket, szöveges üzeneteket, fotókat és állapotfrissítéseket, egyetlen összevont nézetben, innovatív és szórakoztató élményt nyújtva.


A Tattoo kicsi és kompakt, kényelmesen illik a kézbe vagy a zsebbe. A vásárlók bizonyos országokban megtervezhetik és megvásárolhatják a saját egyedi telefonborításukat, vagy válogathatnak a népszerű minták közül. Így mindenki megváltoztathatja a telefonja külsejét, hogy az a hangulatát vagy a saját egyedi ízlését fejezze ki.

A telefon tartalmazza a Google innovatív mobil szolgáltatásait: a Google Maps-et, a keresést, a Google Mail, valamint az Android Marketet, ahonnan a felhasználók több ezer népszerű alkalmazást és játékot tölthetnek le. A telefonban számos hardveres extra is megtalálható, például 3,2 megapixeles kamera, 3,5mm stereo headset jack és microSD kártyával bővíthető memória.

A készüléket október elejétől lehet megvásárolni Európában, a világ többi piacára pedig a következő hónapokban érkezik a készülék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.