A készüléken az új Windows Phone szoftver fut

HTC Touch2, az érintés élménye

A HTC Corporation bemutatta HTC Touch2 készülékét. A kompakt és stílusos okostelefon egyike az első mobiltelefonoknak, amelyeken az új Windows Phone szoftver fut.

2009.09.02 13:03ma.hu

A Windows Mobile 6.5-nek és az új Windows Phone szolgáltásoknak - mint például a My Phone és a Windows Marketplace - köszönhetően a HTC Touch2 teljes érintőképernyős élményt kínál, ami egyszerűvé teszi a telefon használatát. A Touch2 a HTC érintésalapú telefonjainak portfólióját gazdagítja, és továbbfejlesztett érintési élményt nyújt az emberek még szélesebb körének.

A HTC Touch2 gondoskodik arról, hogy minden "ujjközelben" legyen, méghozzá olyan kompakt kivitelezésben, ami kényelmesen illik az ember kezébe. A továbbfejlesztett okostelefonban számos HTC fejlesztés megtalálható, beleértve a TouchFLO-t, a még kényelmesebbé tett felhasználói felületet, amely például időjárással kapcsolatos információ-frissítést tartalmaz, és gyors hozzáférést biztosít a legnépszerűbb alkalmazásokhoz. Ezenfelül a Touch2-vel elérhető a például Google Maps for Mobile, a YouTube és további hasznos programok.


Új Windows telefonként a HTC Touch2 felvonultatja a Windows Mobile 6.5 kiváló üzenetkezelési és böngészési képességeit. A kategória legjobb e-mail élménye, kiegészülve a Microsoft Exchange szinkronizációs lehetőséggel biztosítja számunkra, hogy több e-mail fiókot ellenőrizzünk és kezeljünk egyszerre.

Az újradizájnolt Internet Explorer Mobile-nak köszönhetően a Touch2 pontosan jeleníti meg az asztali számítógépre optimalizált weblapokat is, lehetővé téve ezzel a felhasználónak, hogy a tartalmakat eredeti formájukban tapasztalja meg. A HTC Touch2 tartalmaz egy nagyítósávot, melynek segítségével a számunkra megfelelő méretűre állíthatjuk a szövegeket. Továbbá nagyítani és kicsinyíteni lehet vele, hogy könnyebben megtalálhassuk és élvezhessük, amit keresünk.

Az Internet Explorer Mobile támogatja az Adobe Flash-t, tehát könnyen megtekinthetőek vele a Flash-alapú videótartalmak, mint például a YouTube videók. A Windows Phone segítségével könnyen megtalálható és letölthető számos alkalmazás a készülékre, az új Windows Marketplace for Mobile-on keresztül. A Microsoft My Phone szolgáltatása lehetővé teszi, hogy automatikusan, ingyen mentsük és szinkronizáljuk képeinket, zenéinket, névjegyeinket és szöveges üzeneteinket a Touch2-ről a webre.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.