A NAVIGATOR navigál

A Navigator és az SAP nyerte a tendert

A NAVIGATOR Informatika Zrt.és a vele konzorciumban induló SAP Hungary Kft. nyerte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) új SAP rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázatot.

2009.07.26 10:14ictpress

A megállapodás értelmében a NAVIGATOR fő feladata lesz az ÁAK SAP rendszereihez szükséges architektúra megtervezése, az új hardver és szoftver elemek beszerzése, a rendszer felépítése, illetve az adatmigráció a jelenlegi rendszerből az újonnan felépített rendszerbe. A megbízás 2 évre szól, értéke több mint 70 millió forint.

A NAVIGATOR a hardver, az operációs rendszer, az adatbázis-kezelő rendszer és az SAP teljes körű üzemeltetését is ellátja. Emellett helyszíni üzemeltetési támogatást, illetve üzemeltetési és fejlesztési tanácsadást is nyújt az ÁAK által jelenleg már használt, és a későbbiekben bevezetésre kerülő modulokra, valamint rendszerekre. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárást indított új SAP rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére.

A pályázatra 6 vállalat nyújtott be ajánlatot, amelyből 4 bizonyult érvényesnek. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt a gazdasági, illetve a műszaki-szakmai szempontok mellett a legalacsonyabb ajánlati ár alapján hirdette ki a NAVIGATOR Informatika Zrt.-t és a vele közös konzorciumban induló SAP Hungary Kft.-t nyertes ajánlattevőkként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.