A Google operációs rendszerét használja

Kínai Android modellek érkeznek Európába

Három kínai gyártó is bejelentette, hogy Európában is forgalmazni fogja a Google operációs rendszerét használó mobiljait.

2009.07.25 12:42ictpress

Legalább három kínai cég fog Android operációs rendszert használó mobilokat piacra dobni Európában. A Beyond Radio Technology, egy ismeretlen tajvani cég ma jelentette be, hogy még idén forgalomba hozza a saját Android készülékét Európában négy meg nem nevezett partner segítségével, és a telefont csak ezután kezdi majd el árusítani Kínában.

Az IDG úgy értesült, hogy a vállalat egyik európai partnere egy ismert nemzetközi cég lesz, és az érintőképernyős készülékén wi-fi kapcsolat segítségével lehet majd internetezni.

A Huawei Technologies a T-Mobile segítségével dobja majd piacra a saját, az iPhone-hoz hasonlító Android modelljét, a Kínában elsősorban a légkondicionálóiról és a hűtőiről ismert Haier pedig szeptemberben kezdi majd a Google operációs rendszerét használó készülékeit forgalmazni Franciaországban.

"A nyílt forráskódú és alacsony költségű Android készülékek jelentik a jövőt a mobilgyártók számára"-
nyilatkozta Liu a Beyond Radio Technology mobiltelefonokat tervező mérnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.