A nappali szobára fókuszálnak

Jön az Xbox mobilkészülék?

A Microsoft szerint csupán az a kérdés, hogy mikor rukkolnak elő egy mobil játékplatformmal.

2009.07.20 14:59ictpress

A szoftveróriás egyik igazgatója egy interjúban elejtette, hogy a cég szívesen indítana egy mobilos, vagy marokkonzolos eszközt. "A kérdés számunkra inkább az, hogy mikor", mondta el Shane Kim. Lényegében a nappali szobára fókuszálunk hardver szempontból, de az Xbox Live-al egy olyan szolgáltatást építünk, ami egyéb platformokra is kiterjedhet, mondta el a cég alelnöke.

Kim szerint a cég a már most létező kapcsolatokat használná ki az Xbox Live-ban, valamint integrálná a Facebookba, Twitterbe, és a Netflix videokölcsönzőbe. "A felhasználók nem egy elszigetelt élményre vágynak, azt akarják, hogy mindenük be legyen kötve egy helyre", mondta el az alelnök. Arról nem szólt Kim, hogy mikor jelenhet megy egy ilyen eszköz, de arról is homályosan fogalmazott, hogy milyen módon lehet létrehozni egy ilyen platformot, írta meg a Telegraph.

"Beléphetünk egy ilyen piacra egy marokkonzollal, vagy egy telefonnal, de folytathatjuk a jelenlegi csapást, miszerint a Windows Mobile fejlesztését folytatjuk".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.