A Jawbonehoz hasonló

Katonai technológiát használ a Motorola új headsetje

Speciális zajszűrő technológiájával a HX1 az arccsont rezgéseit használja fel a kristálytiszta hang érdekében.

2009.06.21 10:43ictpress

A Motorola Endeavor HX1 Bluetooth technológiás vezeték nélküli headset a Jawbone-hoz hasonló módon próbál javítani a beszélgetéskor beszűrődő környezeti zajok problémáján. Ehhez a hagyományos, szoftveres eljárással megvalósított zajszűrés mellé egy "lopakodó" üzemmód beépítésére is szükség volt. 

Titkos vagy lopakodó üzemmódban a fülünkbe dugott headset egy speciális érzékelő segítségével, a beszéd által az arccsontban keltett rezgéseket is képes érzékelni, melynek eredményeképpen tisztább hangminőséget kapunk.
 
A piaci megjelenés Ázsiával kezdődik még idén júliusban, ezt követően pedig a világ többi részén is a boltok polcaira kerül az Endeavor HX1.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.