Hajszárító Headset

Újabb őrült találmány

Folytatódik a haszontalan termékek végeláthatatlan sora. Az új termék amellett, hogy nincs semmi egyedi funkciója, még nagy is.

2008.08.07 11:57koac, ma.hu

Úgy néz ki a gyártók kifogyhatatlanok az ötletekből. Az informatikai, valamint az elektrotechnikai ipar mellett szépen kifejlődött egy különálló iparág, amely nyugodtam megél az előbb említettek termékeihez szánt gagyi kiegészítők eladásából. Haszontalan eszközök végeláthatatlan tömege sorakozik a boltok polcain, de azért különbség ezen termékek minősége, vagy inkább használhatósága között is akad.

Míg az ételnek látszó pendrive-ok szimplán csak idétlenek/jópofák, kinek-kinek ízlése szerint, a kinézetüktől függetlenül betöltik azt a funkciót, melyre eredetileg tervezték őket, vagyis képesek vagyunk adatokat vinni rajtuk egyik helyről a másikra. Ráadásul méretük sem nőtt meg jelentősen a dizájnbeli alakítások hatására. Nos, hasonlóról a DealExtreme új terméke kapcsán nem beszélhetünk.

Bár az eszköz valóban képes betölteni azt a szerepet, amelyre eredendően tervezték, vagyis telefonunkba dugva beszélhetünk rajta, ám ami a méreteket illeti, a konkurens termékeknél egy kicsit nagyobb. A 15.8x10x7 centiméter méretű hajszárítónak tűnő eszköz azok számára jelenthet ideális megoldást, akik kissé kellemetlenül érzik magukat, mikor nagy tömegben a levegőbe kell beszélniük headsetjükön keresztül. Ezentúl senki sem fogja azt hinni, hogy magukban beszélnek, hiszen egészen nyilvánvalóan egy hajszárítóhoz beszélnek majd.

A kiegészítő egyébként kompatibilis a Nokia, a Samsung valamint a Sony Ericsson telefonjaival. A termék ára mindössze 7.59 dollár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.