Korlátlan lehetőség, határtalan szórakozás

Nagy dobás a Sony Ericssontól: "Entertainment Unlimited"

Az "Entertainment Unlimited" kategória, amely a Sony Ericsson zenében, képrögzítésben, játékokban és a megosztásokkal való alkalmazásaiban betöltött vezető szerepére épít, új korlátlan lehetőségeket nyújt a fogyasztók számára, hogy élményeiket könnyen meg tudják osztani egymással.

2009.03.25 19:25ma.hu

Az Entertainment Unlimited egy hosszú évek óta tartó folyamat végét, egyben kiteljesedését jelenti, hiszen a Sony és az Ericsson 2001-es „násza” óta a cég azon dolgozott, hogy a kommunikáció és a szórakoztatás méltóképpen egyesülhessen. Az alkalmazások gazdag és egyedülálló választékának, valamint kategóriája legjobb szórakoztató programjainak egyesülése révén jöhetett most létre az új fejlesztési irány, melynek 3 fő pillére a következő:

1. A legjobb szórakoztató alkalmazások egyesítése. Ide tartozik a Walkman™ zenei világ, a Cyber-shot képrögzítési funkció, a Java-játékok, és a különböző üzenetküldési szolgáltatások.

2. A szórakoztató funkciók kiszélesítése oly módon, hogy a mobiltelefont használni lehessen más otthoni eszközökkel is annak érdekében, hogy a vásárlók minőségi szórakoztató alkalmazások egész sorát élvezhessék nappalijukban, legyen szó TV-ről, PC-ről vagy Hifi rendszerekről.

3. A kommunikáció és a szórakozás találkozása: számtalan lehetőség a megosztásra, a szórakoztatói élmény megnövelése webes alkalmazások által.

A Sony Ericsson a Mobile World Congress-en mutatta be W995 Walkman™ mobilját, amely az eddigi legátfogóbb szórakoztatói funkciókkal büszkélkedhet. A készülékben megtestesül mindaz a tökéletesség, amelyet a Sony Ericsson elért a zene és a képrögzítés terén, valamint magába foglalja azt is, hogy miről szól az Entertainment Unlimited. A cég ugyancsak most mutatja be Idou fejlesztési névre keresztelt mobiltelefonját, bepillantást engedve a 2009-es, az Entertainment Unlimited égisze alatt működő projektjeibe.

Az Entertainment Unlimited által tovább erősíthetjük pozíciónkat a mobil szórakoztatás világában” mondta Lennard Hoornik, a Sony Ericsson marketingvezetője és elnökhelyettese. „Eddigi munkánk meghozta gyümölcsét – 2005-ben megalkottuk a zenemobilok kategóriáját, több mint 100 millió készüléket értékesítve, most pedig az Entertainment Unlimiteddel új fejezet nyílik cégünk történetében, ezzel is azt a célt szolgálva, hogy vásárlóink számtalan szórakoztató lehetőség közül választhassanak.”

Az Idou-val a jövő mobilos szórakoztatását veheti kezébe a vásárló olyan vizuális-kommunikációs élményben részesülve, mint korábban soha. Ha fényképezni vagy megosztani szeretne, minden eddiginél lenyűgözőbb élményben lehet része, köszönhetően a 12.1 megapixeles kamerának, az intuitív érintőpanelnek és a Xenon vakunak. Az érintőképernyőnek hála egyetlen érintéssel nyithatja meg a videó, vagy zenei funkciót, hogy máris átadhassa magát a filmeknek, sorozatoknak vagy videóklippeknek, ráadásul mindezt 16:9-es formátumban.

A Symbian Foundation operációs rendszernek köszönhetően több ezer alkalmazás válik elérhetővé online, így azokat máris készülékére installálhatja. Dick Komiyama, a Sony Ericsson elnöke a következőképp fogalmazott: „Az Entertainment Unlimited tökéletesen illeszkedik cégfilozófiánkba, hiszen nagymértékben épít az olyan szórakoztató mobilok erényeire, mint a Walkman és a Cyber-shot, nem beszélve az integrált szolgáltatásokról és alkalmazásokról.

A tavalyi év stratégiai kezdeményezései remekül előkészítették a terepet ennek az új projektnek az elindítására, így cégünk készen áll arra, hogy az Entertainment Unlimited útjára bocsájtásával új fejezet kezdődhessék a Sony Ericsson történelmében.
” Az Idou 2009 második felétől lesz kapható a boltokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.