Szerelem első látásra?

Mit tud a Sony Ericsson Xperia X1?

Az XperiaTM X1 az első termék, amely a Sony Ericsson új, prémium készülékeket forgalmazó almárkája, az XperiaTM alatt jelenik meg.

2008.12.04 12:50Z., ma.hu

A legkényesebb vásárlói igényeket is kiszolgáló készülék ügyesen ötvözi a szórakoztatást a mobil internet kommunikációval. A stílusos kialakítású készülék valódi rozsdamentes acél házat kapott, melyet egy széleskörű multimédiás szolgáltatásokat kínáló kijelző tesz teljessé.

Az Xperia X1 könnyedén személyre szabható a kilenc kezelőpanelje segítségével, így a készülék mindig hűen tükrözi az Ön aktuális hangulatát és életstílusát. Az érintőképernyő segítségével bármilyen tartalom könnyen és gyorsan elérhetővé válik, hiszen a személyre szabott panelekkel gyerekjáték a különböző alkalmazások közötti átváltás.

Miért fogja szeretni? Mert határtalan szórakozást nyújt: az X1 kijelzője testre szabható, így elég egyetlen érintés és Ön máris kedvenc funkcióit láthatja készülékén, legyen az zene, film, TV vagy sport. DVD-minőségben nézheti a TV-műsorokat vagy a videókat a háromhüvelykes, nagyfelbontású érintő képernyőn. Készítsen jó minőségű felvételeket a 3,2 megapixeles kamera segítségével, majd mutassa meg a legjobbakat a kristálytiszta képet adó, 800 x 480 pixeles képernyőn keresztül.

Mostantól egyetlen születésnapról, esküvőről vagy találkozóról sem fog megfeledkezni, hiszen az Xperia automatikusan szinkronizálja az adatokat számítógépével. Ha utazni támad kedve, akár ebédszünetben online kereshet és foglalhat szállást az utazási panelen keresztül.

Mentse el kedvenc bevásárlóközpontja honlapját, így akár a hazafelé vezető úton is elintézheti a heti bevásárlást néhány mozdulat segítségével. Olvassa el a legújabb éttermek értékelését, böngésszen a mozik kínálatából, hívja fel valamelyik barátját, vagy válaszoljon e-mailjeire útközben a QWERTY billentyűzet segítségével. A támogatott GPS és a ’Google Maps™ for mobile’ szoftverek segítségével könnyedén rátalálhat az Önnek leginkább tetsző bárra, étteremre vagy szállodára nyaralás, vagy üzleti út alkalmával is.

Vigye magával irodáját: A Windows Mobile™ 6.1 segítségével akár út közben is könnyedén hozzáférhet e-mailjeihez, illetve az olyan Microsoft® Office Mobile alkalmazásokhoz, mint az Excel, Word vagy PowerPoint Minden fontos találkozóját észben tarthatja, hiszen a készülék szinkronizálja az adatokat a számítógépén található Microsoft Outlook programmal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.