Itt a Fennec

Bétatesztelésnél tart a Firefox Mobile

Már a hivatalos bétatesztelés időszakába érkezett a Mozilla mobil böngészője, a Fennec.

2009.03.19 12:52ictpress

A programot úgy tervezték, hogy a lehetőségekhez mérten maximálisan kihasználja képernyő felületét, és a lehető legkevesebbet kelljen a használathoz gépelni. Megtalálható benne a Firefoxból ismert "awesome bar" ami egyszerre kereső-, és címsor.

Ha valamilyen weboldalt böngészünk, akkor az kitölti az egész képernyőt, de ha a szélére navigálunk az oldalnak, akkor előjönnek a gombok, fülek, és a könyvjelzők. Megjegyzi a jelszavakat, támogatja a Flash-t, és kiegészítőket is lehet készíteni hozzá, írta meg a TechCrunch.

A böngészőgyártók egyre inkább kezdik mobil verzióit is fejleszteni böngészőiknek, ahogy egyre nagyobb internetes forgalmat bonyolítanak az emberek mobiltelefonjaikon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.