Januárig több mint 500 millió letöltés történt

Érkezik az új iPhone szoftver

Kedden mutatja be az Apple az iPhone új szoftvert, jelentette be a cég, amelyre a cég Cupertino-i bázisán kerül majd sor.

2009.03.13 13:25ma.hu

Az elküldött meghívók szerint a rendszer 3.0-ás verziójába enged majd betekintést kedden a cég, valamint információkkal fog szolgálni az új alkalmazásfejlesztő környezetről. Az esemény a cég Cupertino-i bázisán kerül majd sor, március 17-én. A 3G iPhone-t múlt nyáron dobta piacra az Apple, ami nagy sikert ért el a vásárlók körében. A telefon a cég növekedésének egyik jelentős forrása lett.

A siker kulcsa az App Store volt, amin keresztül harmadik fél által készített programokat tölthetnek le a felhasználók készülékeikre, írta meg a Reuters. Az Apple elmondása szerint januárig több mint 500 millió letöltés történt a 15 ezer elérhető alkalmazásból. A bejelentés hatására a részvények 3,3 százalékot erősödtek, értékük most 95,75 dollár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.