Obama is ezt használja!

Blackberry a Vodafone-tól

2009. február 3. és március 31. között azon új ügyfelek, akik BlackBerry mobil e-mail szolgáltatást rendelnek és BlackBerry készüléket vásárolnak a Vodafone-nál, három hónapon keresztül fél áron, 1350 forintért használhatják a mobil e-mail szolgáltatást.

2009.02.05 18:29ictpress

Az akció BlackBerry 9000 és BlackBerry 8310 készülékkel vehető igénybe. A BlackBerry a munkavégzéshez és döntéshozatalhoz szükséges minden információhoz gyors, biztonságos hozzáférést biztosít, legyen szó telefonról, internetről, e-mailről, GPS navigációról vagy naptárról.

A BlackBerry mobil e-mail szolgáltatás hozzáférést biztosít a magán és vállalati email üzenetekhez.

A készülék emellett telefonként és multimédiás eszközként is kiválóan működik, gyorsan és egyszerűen lehet a világhálón böngészni, és a beépített GPS-nek köszönhetően térképre sincs már szükség.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.