Árakat még nem közöltek

Hat változatban jelenik meg a Windows 7

Hatféle változatban jelenik meg a Windows 7, azonban a Microsoft marketingje ebből csak kettőre koncentrál majd, az otthoni felhasználóknak szánt Home Premiumra, illetve az üzleti felhasználóknak szóló Professional verzióra.

2009.02.05 09:43ictpress

A Windows 7 kommunikációjában a Home Premium és a Professional változatok kapnak majd hangsúlyos szerepet, mert a Microsoft szerint ez a két verzió lefedi a felhasználók túlnyomó többségének elvásásait. Mellettük további négy verzió (Home Basic, Starter Edition, Enterprise, Ultimate) lesz még elérhető, mivel az ügyfelektől és a PC-gyártóktól származó visszajelzések alapján van rájuk igény.

A drágább Windows-változatok az olcsóbbak minden képességét tartalmazzák, bár a Microsoft egyelőre nem kommunikálta az egyes verziók közötti pontos különbségeket a funkciók terén. Örömhír a Windows XP felhasználóinak, hogy nekik is lehetőségük lesz Windows 7-re frissíteni, bár frissen kell majd telepíteniük az új operációs rendszert.

A Windows 7-verziók képességeit, szolgáltatásait, árát, illetve a megjelenés dátumát továbbra sem hozta nyilvánosságra a Microsoft - olvasható a HWSW.hu informatikai hírmagazinban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.