Újító megoldás a Polaroidtól

Fényképezőgép beépített nyomtatóval

A Consumer Electronics Shown, vagyis a CES-en természetesen a Polaroid sem tétlenkedett, s végre hivatalosan is bejelentette "instant digitális kameráját".

2009.01.12 09:57koac, ma.hu

A CES-en bejelentett fényképezőgépbe az a PoGo printer kerül, amely nyár óta már kapható a boltokban, és eredendően a múlt évi CES-en mutatta be a Polaroid. Az új készülékkel kapcsolatban érdekesség, hogy a gyártó egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hány megapixeles kamerával szereli majd a fotómasinát, ráadásul mindez a korábbiakkal ellentétben ezúttal a gép testén sincs feltűntetve. Amit viszont már most tudni lehet a készülékről, hogy a kijelzője egy 3 hüvelykes LCD lesz, illetve hogy 4-szeres digitális zoomra is számíthatnak a jövőbeli tulajdonosok. A fényképező belső memóriája csupán 16 megabájt, de ezt egy SD kártyával könnyen bővíthetjük majd.

A nyomtatás természetesen a PoGo printernél megszokott ZINK technológiával történik, vagyis a speciális papírra annak függvényében kerülnek fel a színek, milyen erős hőt sugároz oda a nyomtató.

A bizonyára nagy érdeklődést kiváltó nyomtatóval szerelt kamera márciusban kerül a boltok polcaira. Ára 199 dollár lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.