Térkép

Igen bizarr dolgokat is lehetett látni a Google Street View-n - mutatjuk

Az elmúlt napokban nagyon sokan kerestek rá különböző címekre a Google Maps-en, csak hogy megnézzék a helyszín utcanézetét is, de ilyeneket biztosan nem láttak!

2018.11.11 08:48ma.hu

A Google Utcakép (eredeti angol nevén Google Street View) a Google vállalat egyik internetes szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy a Google Térképet, illetve a Google Földet böngészve a felhasználó utcaszinten, majdnem fejmagasságban készült, úgynevezett panorámaképeket tekintsen meg a Google által bejárt településekről és az általuk bejárt közutak közelében fekvő tájakról. Az internet pedig nem felejt.

Zalától Borsodig láthattunk kurvákat, részegeket és zsiványokat is, meg is találták a zalaegerszegi Tó utcai földönvekvőt! Körbenéztünk külföldön is, ahol igen ritka pillanatokat láthattunk szintén, egyébként nemrég fontos szerepe volt ennek, ugyanis a Google térkép segítségével rakták össze, milyen katasztrofális állapotban volt a leomlott genovai híd!

Búvárharc


Ez is valami ilyesmi helyszín lehetett, csak nem búvárokkal


Itt már eldőlt a harc


Itt is


Ez még kétesélyes!


Akárcsak a menekülő szökött rab


Vagy a kényelmesen sétálgató tigris


Ők csak cukik


Vannak még állatos utcajelenetek


Ez kicsit kellemetlen


Ez is inkább vicces


Ez már a bizarr kategória


Aztán vannak fekvő emberek is


Földön fekvő


Föld felett fekvő


Meg egyéb fura képeket is lőtt a Google





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.