Feltérképezés

Lássuk, mi van még a Google Maps-en!

Ha valahova megy, ne csak a címet nézze, váltson át utcanézetbe, ki tudja, mit talál ott...

2018.11.10 06:30ma.hu

A Google Utcakép (eredeti angol nevén Google Street View) a Google vállalat egyik internetes szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy a Google Térképet, illetve a Google Földet böngészve a felhasználó utcaszinten, majdnem fejmagasságban készült, úgynevezett panorámaképeket tekintsen meg a Google által bejárt településekről és az általuk bejárt közutak közelében fekvő tájakról. Az internet pedig nem felejt. Ha már itthon körbenéztünk a kurvák és zsiványok között, nézzük meg, hogy mi megy külföldön a streetviewfun.com segítségével!

Ennek egyébként nemrég fontos szerepe volt, ugyanis a Google térkép segítségével rakták össze, milyen katasztrofális állapotban volt a leomlott genovai híd!

Ha rákattint a képre, bejön a Google Maps, körbe is nézhet teljesen!

Nézzen körül a román kikötővárosban a Duna partján a strandolók között


Így is lehet jógázni


A top 10 horvát nézet

Állítólag ez egy francia sportboltban készült, de hogy ment be ide a Google gépe?


Hollywoodban ez tök normális


Donyeckben is


Banglades


Fura lagzis fotózás San Francisco-ban


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.