Bejelentés a Nokia World 2008-on

Érkezik a Nokia N97

A Nokia termékei közül az N széria az egyik legsikeresebb sorozat. Most ennek a családnak mutatták be egy újabb tagját: itt az N97.

2008.12.02 13:15Z., ma.hu

A Nokia bemutatta az N széria legújabb tagját, a Nokia N97-et a vállalat következő generációs felsőkategóriás mobilját. A Nokia képviselői csak kéziszámítógépnek hívják az új kütyüt, amiben lehet valami, mivel állítólag a készüléket igen kényelmesen lehet használni.

A Nokia új készülékében döntésérzékelős érintőképernyő van, és ez az első olyan N szériás telefon is, amelybe valódi QWERTY billentyűzet került. Az alapmemória 32 giga, de ez egy 16 gigás kártyával tovább bővíthető. A készülékben digitális iránytű van, az akksi kapacitása 1500 milliamper, és a készülék DVD minőségben rögzít videókat.

A készülék meglepően kicsi, 117,2 x 55,3 x 15.9 mm, és csak 150 gram. A kijelző 3,5 hüvelykes, 16:9-es képarányú és 16 millió szín megjelenítésére képes. Egy feltöltéssel a készenléti időnk 400 perc (GSM hálózaton), és a kütyü 4,5 órán keresztül képes videót lejátszani, ha ezt akarjuk.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.