Pénzt vagy pornót!

Online pornó: blokkolni akarják, csak pénzért lehetne hozzáférni

A gyártóknak kell szűrőt beépíteni az egyes eszközökbe, amit csak pénzért lehetne "kiütni".

2016.12.22 11:43ma.hu

Új törvénytervezet jelent meg, mely értelmében a jövőben Dél-Karolinában minden kereskedelmi forgalomban kerülő internetezésre alkalmas eszköznek tartalmaznia kell egy, a pornográf tartalmak szűrésére képes megoldást.

Ez azt jelenti, hogy minden újonnan vett kütyü automatikusan blokkolni fogja a pornót. A blokkolás feloldása pedig 20 dollár fejében kérhető. Az  így befolyt összeget az emberkereskedelem elleni harc jegyében született Human Trafficking Prevention Act program kapja, melynek célja, hogy csökkentse a prostitúcióra kényszerített emberek kereskedelmét, ami az állam egyik legnagyobb problémája az Atlanta és Charlotte városokat összekötő Interstate 85 út miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.