Megújul a Nintendo böngészője

Érkezik a Wii Opera 2.0

Decemberben immáron a második kiadását éri meg a Nintendo játékkonzoljához készített böngésző, a Wii Opera.

2008.11.12 13:49koac, ma.hu

Remek hír azok számára, akik szeretnek a Nintendo Wii konzoljához mellékelt mozgásérzékelős irányítóval szörfölni a neten, hogy a jövő hónap során immáron a 2.0-ás verzió lát napvilágot a Wii Opera böngészőből.

Az új verzióról egyelőre annyit árultak el készítői, hogy 500 Wii pontért (5 dollár) lehet majd megvásárolni, azok számára viszont akik már egyszer fizettek az előző verzióért, ingyenes lesz. A böngésző egyébként új gombokat kapott, kompatibilis lesz a Wii Speak szolgáltatással és természetesen a Wii Mailt is támogatni fogja. Újdonság lesz még a „tab kocka” mely egyszerre hat különböző tab megnyitását teszi majd lehetővé, de ha a felhasználó nem igényli ezt az opciót, akkor láthatatlanná is teheti az említett kockát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.