Mozi a zsebben

Médialejátszós mini projektor hamarosan

Az Aiptek bemutatta legújabb fejlesztését, egy kisméretű projektort. A készülék segítségével bárhol nekiállhatunk egy kis mozizásnak.

2008.10.31 12:01koac, ma.hu

A különböző digitális készülék gyártására szakosodott Aiptek rövidesen piacra dobja nagyon találó nevű Pocket Cinema V10 készülékét, mely egy kis méretű, akár zsebben is hordozható projektor beépített médialejátszóval.

A V10-et használhatjuk szimplán magában, de ha úgy tartja kedvünk különböző készülékek garmadáját is csatlakoztathatjuk hozzá. Az alábbi kütyükkel mind kombatibilis a készülék: iPod, DV, DSC, játékkonzolok valamint mobiltelefonok AV-kimenettel.

A megjelenített kép akár 50 hüvelykes is lehet. Használhatjuk a kicsikét 21-180 centiméter távolságból. A sugárzott kép felbontása 640x380 pixel. A készülék belső memóriája 1 gigabájt, melyet akár 8 gigásra is bővíthetünk egy SDHC kártya segítségével. A támogatott fájlformátumok, Mpeg4 filmnézéshez, mp3 zenelejátszáshoz és JPEG képnézegetéshez.

A projektorhoz a gyártó egy médiakonverter szoftvert is mellékel, de kapunk még AC adaptert, USB és AV kábelt, tripodot, egy tartószütyőt és természetesen egy Litium-ion akkumulátort is.

A Pocket Cinema V10 november 10-étől lesz megvásárolható az Egyesült Királyságban. Ára várhatóan 300 font körül mozog majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.